KJØP OG LEVERANSEVILKÅR


 

Din pakke klargjøres og sendes innen 24 timer. Normal leveringstid er 1-3 virkedager, under høysesong kan det ta noe lenger tid. Vi leverer så godt det lar seg gjøre rett til din postkasse. Men vi har dessverre ikke mulighet til å styre hvordan varen leveres (hjemme eller på et utleveringssted) da dette bestemmes av PostNord.

Vi tar ikke økonomisk ansvar for eventuelle forsinkelser gjort av fraktselskapet.   

Oppdager du skader på pakken må du umiddelbart ta kontakt med postkontoret eller de som har transportert pakken. Hent ikke ut en skadet pakke. Oppdager du ikke skaden før du har åpnet pakken, og skaden kan tilskrives postens håndtering, ber vi deg kontakte dem umiddelbart og skrive en skademelding. Om det skulle oppstå en twist med posten, eller transportøren som ikke kan løses, tar du kontakt med oss direkte. Har du bestilt en vare og ikke hentet den ut før den går i retur (pakke ca. 1 mnd., brev 14 dager) fakturerer vi deg 199NOK (ink. moms) for arbeidet med å håndtere varen.

Fraktkostnadene for en bestilling debiteres etter den faktiske ordreverdien. Dette skjer automatisk i webshoppen og fremkommer i kassen. Om ordrebeløpet er under 250 NOK tilfaller en fraktkostnad på 29 NOK (ink. moms). Ved ordre som overstiger 250 NOK dekker vi fraktkostnaden.

For kunder utenfor EU må eventuelle tollavgifter samt moms betales av mottaker.


BETALNINGSALTERNATIV

Kortbetaling

Du kan betale med Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron og Maestro direkte på hjemmesiden. Betalingen skjer sikkert gjennom Klarna. Når du betaler med kort lagres ikke din kortinformasjon hos oss.

Faktura

Vår fakturering skjer i samarbeid med Klarna AS. Betalingsvilkår er 14 dagar (0 kr i avgift). Ved forsinket betaling påløper et purregebyr  samt eventuelle renter. Les Klarnas vilkår her.

Klarna Konto (delbetalning)

Du betaler en valgfri sum hver måned. Det laveste beløpet du kan betale er 1/24 av beløpet som gjenstår og ikke mindre enn 50 kr hver måned. Du kan hele tiden betale det resterende beløpet. En administrasjonsavgift på 29 kr tilkommer på fakturaen. Les alle vilkårene her.

Kvittering/ordrebekreftelse

Når du har lagt en godkjent ordre, mottar du en epost med ordrebekreftelse. Sammen med varen får du også en papirkvittering Om du ikke har mottatt ordrebekreftelsen innen 30 minutter, vennligst sjekk om epost adressen stemmer før du evt tar kontakt og vi sørger for at bekreftelsen kommer.

Priser

I alle prisene er 25% moms inkludert. Om momsen skulle endres forbeholder vi oss retten til å justere prisene tilsvarende. Vi reserverer oss for evt. trykk- og skrivefeil.


ANGRERETT & REKLAMASJON

Angrerett

 

Vi følger forbrukerombudets retningslinjer, og derfor din rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Angrefristen gjelder fra den dagen du mottar din bestilling, eller en vesentlig del av denne. Angreretten gjelder kun så lenge varen er i vesentlig uforandret stand.

Du har som kunde rett til å undersøke varen, men får ikke bryte emballasjen eller prøve produktet. Ved bruk av angreretten er kunden selv ansvarlig for eventuelle frakt- og retur kostnader, samt at varen kommer fram. Kontakt alltid kundeservice vie epost før du sender tilbake en vare.

Ved godkjent reklamasjon heving av kjøpet etterbetaler vi for din bestilling innen 30 dager. Ved benyttelse av angreretten, vennligst bruk adressen nederst på denne siden.

Reklamasjon

Er varen skadet eller feil, må du reklamere på varen innenfor rimelig tid. Vi anbefaler at reklamasjonen gjøres på baksiden av følgeseddelen. Beskriv feilen nøye, og informer om du ønsker en ny vare eller pengene tilbake. Ved godkjent reklamasjon erstatter vi naturligvis også eventuelle returkostnader. Ved reklamasjon brukes samme adresse som for angreretten, som du finner nederst på siden.

 


 

PERSONLIG INFORMASJON

Vi behandler alle personlige opplysninger i tråd med personvernloven. Vi garanterer at ingen opplysninger om deg selges videre, eller brukes til reklameutsendelser av en tredjepart, men kun internt hos oss. Din e-postadresse brukes til å sende deg ordrebekreftelse, øvrig informasjon vedrørende din bestilling samt et månedlig nyhetsbrev. Vil du forandre opplysningene, eller bli slettet fra vårt register ber vi deg kontakte vår kundeservice. Informasjon om din bestilling utleveres til Klarna om du har valgt ett av Klarnas betalingsalternativer hos oss. Vil du vite hvilke opplysninger vi innehar om deg, ta kontakt med vår kundeservice.

 

ØVRIG

Vi tar forbehold om eventuelle trykk- og skrivefeil vedrørende priser og informasjon om produktene.

Om du er under 18 år må du ha samtykke fra en voksen.Forsøk på bedrageri blir politianmeldt.  

.

 

Tvist

Eventuelle tvister løses først og fremst med vår kundeservice. Vi følger forbrukerombudets retningslinjer, og henviser for øvrig til den Europeiske kommisjonens verktøy for tvisteløsning på  internett: http://ec.europa.eu/consumers/odr

 

KONTAKTUPPGIFTER

IDUN Minerals AB

Lindhagensgatan 74

112 18 Stockholm

Tel: 08-227240

E-post: [email protected]

Org. nummer: 559075-1664

produsert av Wikinggruppen