Hårpleie

IDUN Minerals hårpleie er utviklet med hensyn til mennesker, dyr og natur. Produktene er fri for ingredienser som potensielt kan skade mennesker eller miljø. All emballasje er produsert i slitesterke materialer. I produktutvikling arbeider IDUN Minerals for ikke bare å velge de mest effektive ingrediensene, men også de mest holdbare emballasjematerialene, som for eksempel polyetylen laget av fornybar sukkerrør i stedet for ikke-fornybar råolje som materialet ofte er laget av. Selvfølgelig er ikke hårpleieserien testet på dyr, og alt er 100% vegansk. 

IDUN Minerals hårpleieprodukter er:

 • 100% vegansk
 • inneholder hypoallergen 
 • Unisex
 • Dermatologisk testet 
 • Passer til ekstra følsom hudebunn og hår
 • Utviklet og produsert i Sverige

IDUN Minerals hårpleie består av nærende volum sjampo og balsam, samt en reparerende sjampo og balsam, avhengig av ønsket resultat. De er alle berriket med mineraler og vitaminer som gir rikdom, glans og ny vitalitet, samtidig som hårets struktur styrkes. IDUN Minerals deep moisture hair mask er en ekstra rik og pleiende hårmaske med gunstige ingredienser som appelsinsyre, ert protein og shea olje. Det hjelper håret til å reparere, gjennopprette og gi ekstra beskyttelse til skadet hår. Hårmasken bidrar til å styrke håret fra brukne hårstrå og splittede ender,  noe som gjør håret mykt og skinnende samtidig som det gir økt volum og vitalitet. Anbefales til bruk en gang i uken for sunt hår. Både sjampo, balsam og hårmaske er alle mildt parfymert med hypoallergen parfyme, med duft av hav og sommerbris.  

I tillegg er det en parfymefri Leave-in treatment scalp & hair som er en mykende leave-in spray som gir både hår og hodebunn sterk fuktighet og næring. Hvis du har en tørr hodebunn, er dette produktet laget for deg; takket være effektive ingredienser, forhindrer det en tørr og irritert hodebunn og fornyer hodebunnscellene. Behandlingen gir en glans og ekstra stabilitet, og gjør håret mykt og glatt. Leave-in sprayen inneholder også beskyttende stoffer som motvirker skade på håret under varmetørking og hjelper mot splittede ender. 

 

Viktige ingredienser i IDUN Minerals hårpleie:

 • Mild rensing, nærende overflateaktive stoffer og rike emollients.
 • Hydrolysert ertprotein inneholder essensielle aminosyrer som binder inn håret og gir økt volum, fuktighet og gjør håret mer mykt.
 • Vitamin B og E: Provitamin B5 (Panthenol) og Vitamin E beskytter og styrker håret og gir glans. 
 • Malinsyre (AHA) bidrar med fuktighet, rensing, pleie og riktig pH.
 • Ekstrakter fra eple stamceller inneholder viktige mineraler og levende stoffer og motvirker at hårsekkene aldrer og gir ny vitalitet til håret. 
Les mer
Sorter etter

Popular products

produsert av Wikinggruppen