RENSEPRODUKTER

IDUN Minerals renseprodukter består av en rensende mousse, en rensende lotion og et micellar-vann. Disse produktene er spesielt tilpasset for å fjerne urenheter og sminke (tom. vannfast) for alle hudtyper, selv de mest følsomme.

Cleansing Face & Eye Mousse inneholder milde rensende stoffer med base i naturen, og hudens egne fuktighetsgivende midler som glyserin og PCA. Disse gjør moussen egnet for daglig bruk, også for en tørr hud.

Cleansing Face & Eye Lotion er renseprodukter som fjerner smuss og vanntett sminke. IDUN Minerals lotion inneholder pleieoljer fra canola og havre, som forhindrer at huden tørker ut, hvilket også gjør den godt egnet til tørr hud.

Moisturizing Cleansing Micellar Water er et fuktighetsgivende ansiktsvann som er mildt rensende og som fjerner de endelige restene av smuss og sminke. Ansiktsvannet tilfører samtidig fuktighet og beskyttelse gjennom innholdet i hudens egen fuktighetsbevarende middel som glyserin og PCA, samt mineraler som hjelper huden til å være i balanse.

 

Les mer
Fjern alle

Skin care | Skin type

 produkter
Sorter etter

Popular products

produsert av Wikinggruppen