Solstråle | All-in-one Ansiktscreme med SPF

Jevn, elastisk hud med naturlig glød - Solstråle er en ansiktskrem og primer i ett som jevner ut, forebygger og beskytter huden med SPF25. Solstråle har en lett, hurtigabsorberende formel som forebygger aldring av hud forårsaket av eksponering for sollys. Den veganske kremen inneholder 3% niacinamid (vitamin B3) som styrker hudbarrieren, jevner ut huden og reduserer både porene og fine linjer.Les mer
kr 249
Del denne!

Solstråle er IDUN Mineral's første hudpleieprodukt med solfaktor og er utviklet for sensitive hud. Det kan derfor brukes som et supplement til den eksisterende hudpleierutinen, både som en dagkrem og som en primer. Påfør som det siste steget i din hudpleierutine, enten som den er eller før sminke.

Jevner ut: Bruk som en primer for en jevnere hud som gjør at sminke holder lenger.

Beskytter: SPF25 beskytter huden mot skadelig UVA- og UVB- stråling. Påfør godt før soleksponering, og bruk regelmessig for å opprettholde solbeskyttelsen.

Forebygger: Høye nivåer av antioksidanter som forbedrer hudens elastisitet og solbeskyttelse motvirker aldring av huden.

 

30 ml

Påfør godt før soleksponering, og bruk regelmessig for å opprettholde solbeskyttelsen.

Aqua/Water, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Butylene Glycol, Octyldodecyl Neopentanoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Niacinamide, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Stearoyl Glutamate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Polyisobutene, Tocopheryl Acetate, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sorbitan Isostearate, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate

Emballasjen er bærekraftig produsert og laget av grønn PE-plast, hentet fra restprodukter fra sukkerrørbasert etanolproduksjon og er et fornybart råstoff. Valget av emballasje er en del av IDUN Minerals bærekraftige arbeid med mål om å redusere miljøbelastningen - for en vakrere verden.

produsert av Wikinggruppen