5 TIPS FOR ET VAKKERT OG FRISKT HÅR

Er du lei av livløst hår? Gjennom en skikkelig hårpleierutine får du, og beholder, et sunt og skinnende hår.

 

 

1. Vask

Det er veldig viktig å bruke riktig temperatur på vannet når du vasker håret. Varmt vann tørker ut håret, og kan skade det på samme måte som varmeverktøy gjør, noe som resulterer i tørt hår med splittet ender. Kaldt eller lunket vann er derfor å foretrekke. Vask alltid håret to ganger; Den første vasken er for å fjerne skitten mens den andre vasken sikrer at håret er rent! Det er også i den andre vasken at alle vitaminer og mineraler blir absorbert av håret. 

 

2. Dyp fuktighet

Et tørt hår er et skjørt hår som lett brytes ned og forårsaker splittede ender. For at håret skal være sunt og friskt, må håret ha dypt fuktighetsgivende middel som trenges gjennom hele veien og holder seg der. En hårkur gjøres best en gang i uken og påføres i håret etter sjampo og før balsam. Dette skyldes at en sjampo åpner håret og gjør det mottakelig for alle viktige stoffer og ingredienser, så det er perfekt å påføre en hårkur som virker dyprensende. IDUN Minerlas hair mask inneholder gunstige ingredienser som eplesyre, erteprotein og shea olje som hjelper håret med å reparere, gjenopprette og gi ekstra pleie for skadet hår. Til slutt bør du bruke balsam da det lukker håret igjen og får alle fordelaktige ingredienser til å holde seg i håret og gjør det sunt. 

 

3. Ren hårbørste

Sørg for å holde hårbørsten ren fra smuss og oljer ved å vaske hårbørsten med mild sjampo.

 

4. Beskytt håret

Varmen sliter på håret, så selvtørking er alltid å foretrekke. Hvis du vil bruke hårføner er det viktig med beskyttelse. IDUN Minerals Leave-in Treatment påføres i fuktig hår og inneholder beskyttende stoffer som motvirker skader på håret når du tørker og grer håret. Det bidrar også med glans og ekstra fasthet, i tillegg til at håret blir mykt, smalt og smidig. 

 

 

5. Boost håret

Akkurat som du bryr deg om hva du stapper i deg, er det viktig å gi håret ditt et løft av viktige ingredienser som vil holde håret sunt. Vitaminer og mineraler gjør underverker for håret ditt og sørger for at håret blir styrket og motvirker aldring av hårsekken, i tillegg til at det gir vitalitet og ny livskraft til håret. i tillegg til viktige vitaminer og mineraler, inneholder IDUN Minerals sjampo og balsam også eplesyre (AHA), som bidrar med fuktighet, rensing, pleie og riktig pH. Vann inneholder ikke den samme pH-verdien som håret, noe som gjør at hårbalansen blir forvrengt og tørrhet og slitasje oppstår. Derfor foretrekkes en riktig pH(4,5 - 5,5) i hårpleieprodukter. I tillegg inneholder IDUN Minerals - sjampo og balsam et erteprotein som inneholder essensielle aminosyrer som binder håret og øker volum, fuktighet og gjør håret mer mykt og smidig. 

 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen