BEAUTY-TRENDER 2019

2018 var ett år med fokus på flersteg K-skjønnhet, inkludert sminke og inspirerende utseende. Hvilke trender kan vi forvente å se neste år? 

 

Skip-Care

Skip-care er en motreaksjon på K-beauty, og er perfekt hvis du ikke har energi eller tid til alle trinnene som en K-beauty-rutine innebærer. I stedet for å gi huden mange produkter med forskjellige ingredienser, vil du detoxe den. Dette betyr at hudpleierutinen er enklere med produkter som inneholder ingredienser som huden virkelig trenger, og at du fjerner alt unødvendig. Siden oppstarten har IDUN Minerals bare brukt ingredienser som gir resultater, og ekskludert unødvendig tilsetningsstoffer, noe som gjør produktene perfekte på dette tidspunktet når «less is more» trender.

Vi råder deg til å teste oljeserumet som gir deg et dyptvirkende fuktighetsboost som bare inneholder nødvendige stoffer, uten unødvendige tilsetningsstoffer. Oljen synker lett ned i huden og skaper en rik fuktighetsgivende og nydelig glød.

Living Coral

Hvert år utpeker selskapet Pantone «Årets farge», som er fargen som er spådd å dominere det kommende året når det gjelder mote, interiørdesign, sosiale og kulturelle trender. Fargen på den ultrafiolette 2018 kom fra vår fascinasjon for rom og galakser. Årets farge 2019 er Living Coral eller «levende korall» som er en oransjerosa varm farge med en litt gylden undertone. Pantone beskriver nyansen som «en animerende og livsbekreftende korallfargetone med en gylden undertone som gir energi og livner med en mykere kant». Årsaken til at bare levende koraller blir fargen i 2019 er på grunn av nyansen i tanker til jorden og naturen som oppmuntrer oss til å tenke på vår verden og hvordan vi skal beholde naturressursene våre. I tillegg symboliserer fargen også samspillet mellom digitalisering og det naturlige. 

 

Her er produktene som gir deg den perfekte korall fargen:

 

Hybrid mellom skjønnhet og helse

I år vil flere enn noen gang bry seg om hva vi både stapper i oss og påfører på oss selv. Vi vil bruke mer tid på å finne produkter som fungerer bra både på innsiden og utsiden. IDUN Minerals sminke er for eksempel pleiende. Et godt eksempel er IDUN Minerals pudderfoundation, som utelukkende består av de fire høyrensede mineraler titan, sink, mica og jern, som i tillegg til skjønnhetsegenskaper, også lar huden puste, og bidrar med pleiende stoffer. I tillegg til fargekorrigering, gir Len, IDUN Minerals farget dagkrem, alle fuktighetsgivende egenskaper som huden trenger. Creme leppestift er også en hybrid av en leppepomade og leppestift. Perfekt hvis du vil legge til farge på leppene mens du også fukter dem.

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen