CLEAN BEAUTY

Hva betyr egentlig den nyeste trenden Clean Beauty? 

 

Clean beauty er den skjønnheten du vil ha, minus ingrediensene du vil ekskludere. Det er innovative produkter med en formula fylt med effektive ingredienser som gir bra resultat. Vi på IDUN Minerals har ekskludert påviste eller mistenkelige giftige ingredienser og inkludert ingredienser som er etisk laget og produsert med tanke på mennesker, natur og dyr. Med få og kun de nødvendigste ingrediensene som har bevist effekt, skiller vi oss fra andre skjønnhetsmerker ved å avstå fra ingredienser som kan forårsake allergiske reaksjoner og uønskede effekter på miljøet.

Vi har listet opp noen produkter som gjør deg og planeten vakrere:

1. 

Våre pudderfoundations består av de fire mineralene titan, sink, mica of jern med høy renhet. I motsetning til mange andre mineralmerker, har vi valgt å unngå vismut (også kjent som bismuth), ettersom det er et mineral som har en tendens til å irritere huden og skaper kløe når huden blir utsatt for varme. Derfor er produktene våre spesielt egnet for mennesker med sensitiv hud.

2. 

Velg vegansk! Våre hårprodukter inneholder hydrolisert erteprotein, som er et vegansk alternativ til animalsk protein, som vanligvis brukes ellers i hårprodukter. Erteproteinet inneholder essensielle aminosyrer som binder seg til håret og gir mer volum og fuktighet for mykere og mer etterlevende hår. 

 

3. 

Vår ansiktsmaske og våre ansiktsbehandlende produkter har ikke bare godt innhold, men også emballasje som er resirkulerbar og laget av grønn PE, som er en kilde til fornybar råvare.

 

 

Vær snill mot deg selv, dyrene og naturen - hilsen IDUN Minerals

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen