FLAWLESS FACE - Steg for steg

1. 

 

Det viktigste produktet for et feilfritt ansikt er grunnlaget. Avhengig av hva du foretrekker, kan du velge enten flytende eller pudder Foundation.  IDUN Minerals puderfoundation gir en naturlig finish med middels dekke, påført med en kabukiborste i en sirkulær bevegelse. Norrsken, vår flytende foundation med lett dekke gir en glødende finish. Påfør med flytende foundationbørste. Nordic Veil, vår liquid foundation med full dekke gir en matt finish og brukes best med makeupsponge. 


2.

For å skjule mørke ringer under øynene, kviser eller ujevnheter, brukes concealer. Bruk på ønsket område til du når ønsket dekke. Bruk helst sammen med concealerbørste.


3.

Med en bronzer kan du fremheve ansiktets konturer og skape et overalt solkysset utseende. Eller bruk på kinnbenet som en blush for å skape struktur. Påfør med rougebørste eller en stor pudderbørste.


4.

Med litt blush på kinnets epler gir det et friskt utseende. IDUN Minerals tilbyr​ fem ulike nyanser, fra kalde til varme toner. Påfør liten megde om gangen med lette bevegelser. Du kan bruke vår rougebørste.


5.

Til slutt, for å sette sminken på plass for hele dagen, kan du bruke vår pigmenterte finishing pudder. Perfekt å ha over sminke eller å ha i vesken for tuch-ups i løpet av dagen. Det samme gjelder på det gjennomsiktige pudderet Tilda som gir en skimrende effekt og kan brukes som en highlighter over kinnbenet eller øynene for å lysne opp. 


 

 

Og voilá! Etter å ha fulgt disse enkle trinnene har du et feilfritt ansikt! 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen