HVORDAN VASKE SMINKEKOSTENE PÅ RETT MÅTE

Hvor ofte rengjør du kostene dine? Du bør rengjøre kostene dine oftere en du tror. 

 

Sminkekostene du bruker er som ryggraden i sminke rutinen. For å ha et feilfritt ansikt uten å få noen utbrudd eller utslett, må vi holde disse viktige verktøyene rene. 

 

Concealer og flytende foundation koster/svamper, må rengjøres minst en gang i uken for å forhindre oppbygging av produkt.. Og fordi disse kostene brukes i ansiktet ditt, jo renere, jo bedre. Koster som brukes rundt øyeområdet bør rengjøres minst to ganger i måneden, mens alle andre kan vaskes en gang i måneden, som kabuki-børsten som brukes til pudder foundation. Dette skyldes det faktum at selve produktet er så rent og bare inneholder fire sterkt rensede mineraler, noe som betyr at bakterier ikke vil bli bygget i kosten. 

Brush cleaner kan brukes mellom bruk av kostene, for eksempel hvis du vil bruke den samme øyeskygge kosten til to forskjellige øyeskygger, er Brush cleaner perfekt. Du sprayer et par pumper på et papir og sveiper deretter i sirkler med børsten direkte på papiret. Fargen forsvinner med en gang, og børsten er øyeblikkelig klar til bruk.

Hvis du vil rengjøre kostene dypt for å bli kvitt bakterier, bør du bruke såpe og lunkent vann sammen med et renseutstyr. Eks. Rensematte til koster. 

 

Etter at selve vaskingen er fullført må børstene tørke, og det er veldig viktig at du legger kostene flate mens de tørker. Ellers kan det dryppende vannet forårsake skade på børstene eller gi kosten en rar form. 

 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen