IDUN MINERALS BESKYTTER MILJØET

IDUN Minerals heart Miljö

 

 

For oss er det viktig å være i forkant når det gjelder rene ingredienser som er bra for miljøet, dyr og hud. for at alle produkter skal tilfredsstille dette, skjer all produktutvikling i samråd med IDUN Minerals egne kjemikere og forskere. Med få og eneste nødvendige ingredienser som har påvist effekt, skiller vi oss fra andre skjønnhetsmerker ved å avstå fra ingredienser som kan forårsake uønskede miljøeffekter.

 

Innhold

Produktene våre inneholder ikke PFAS eller andre skadelige stoffer. Stoffer med høy blomstring, PFAS, har lenge vært et kontroversielt tema. Dette fordi disse tusenvis av kjemikaler er vanskelige for naturen å bryte ned. I følge det svenske Naturvernforbundet har det blitt funnet at PFAS har negative effekter på reproduksjon, immunforsvar, lever og mistenkes å være kreftfremkallende. IDUN Minerals har fra begynnelsen vært å ekskludere de mistenkte skadelige stoffene, og å bruke bare få og gode ingredienser i produktene. 

 

Pakning

Vi streber etter å kun bruke resirkulerbar emballasje, og når vi lanserer nye produkter er dette fokuset. 

Logistikk

Målet vårt er å bruke de beste mulige frakt alternativene for å redusere fotavtrykket vårt på planeten.

Engasjement

Vi samarbeider med Vi-skogen, som planter trær på steder rundt om i verden der de trengs for å få frukt, ren luft og arbeid. Frukten gir på sin side helse, arbeidsplasser og vitalitet. Hvert produkt vi selger bidrar til at flere trær blir plantet.

Visjon

Vi i IDUN Minerals er veldig opptatt av at det vi gjør skal få så lite innvirkning på miljøet som mulig. Dette kjennetegner alt vi jobber med, og vi arbeider hardt for at miljøet skal komme best ut ved valg av ingredienser, emballasje etc. 

 

IDUN Minerals sine produkter skal være like skånsomme mot hud, dyr og natur. 

 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen