PERFECT EYEBROWS - Beste bryns og vippe produkt fra året

Perfect Eyebrows var annonsert som vinneren i kategorien «beste bryns og vippe produkt fra året».

13. Februar ble en av de viktigste begivenheter innen skjønnhetsindustrien i Sverige, Daisy Beauty Awards, arrangert. Gala vanity, blandet seg blant de mest kjente i bransjen og en prisutdelingen var på agendaen på Café Opera i Stockholm, Sverige. 

 

Kategorien «Årets beste bryn og vippe produkt» er en av de mest prestisjefylte kategoriene, og det var en tøff konkurranse, men Perfect Eyebrow lyktes med denne motivasjonen:

«Ikke for sparsomt, ikke for klønete og ikke for synlig stylet.. Her kommer en vinner som takler alle poengene i kravspesifikasjonen! En brukervennlig hverdagsvenn som gir øynene dine en naturlig og flatterende look.»

 

Perfect eyebrows er det perfekte produktet for deg som ønsker de perfekte øyebrynene ved å kun bruke ett produkt. Formelen er enkel å påføre, og den lille, glatte børsten gir en presis applikasjon. Øyenbrynene vil lett formes og holdes på plass gjennom dagen.

Mineralpigmentene gir en fin og jevn farge og er også beriket med naturlige fibre som får brynene til å se tykkere ut. Det er perfekt for deg som har tynne øyebryn eller ønsker et mer rikt resultat.

  • Gir farge, stabilitet og fyldigere bryn 
  • Ingen unødvendige tilsetningsstoffer
  • Utviklet for å passe til en sensitiv hud. 
  • 100% vegansk 
  • innholder 5,5 ml 

 

Perfect eyebrows har også blitt godt mottatt av forbrukerne, for eksempel har den scoret 5/5 fra de som har kjøpt den på www.idunminerals.com med kommentarer som «den beste og reneste bryns geleen jeg noen ganger har prøvd, og jeg har prøvd mye.. Et stort pluss til kosten» and «Endelig perfekte bryn».

 

Kjøp den prisvinnende Eyebrow gel her! 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen