SKAP DITT EGET HJEMME-SPA

Alle hverdagens behov og forpliktelser kan få deg stresset opp og da er det viktig å stoppe og ta en pause. For å få en skikkelig SPA opplevelse, er det ikke nødvendig å dra langt og bruke mye penger. Med små, enkle triks kan du få en skikkelig SPA-opplevelse hjemme

 

 

1. Kom i stemning

Tenn stearinlys (med eller uten duft) og sett på atmosfærisk musikk for å skape den perfekte stemningen som får deg til å slappe av.

 

2. Dyp rens

Ansiktet blir daglig utsatt for ytre belastninger fra avgasser og smuss. Benytt denne anledningen og rens ansiktet i dybden. Delvis for å motvirke at porene blir tette og hudormer dannes, men også fordi ansiktet får en helt ny glød med nye hudceller! Det er to måter å gjøre det på; enten kjemisk eller mekanisk. En kjemisk enzym-peeling anbefales for den mest sensitive huden. Vår «gentle face peeling» består av milde syrer fra blant annet eple som fjerner døde hudceller og holder huden myk og glatt. Hvis du har en mer sterk og fet hud, anbefaler vi en mekanisk skrubb. Vår «smoothing face scrub» er en peeling med naturlige rullestein korn som fjerner døde hudceller samt glyserin, PCA og mineraler som øker og beholder den nødvendige fuktigheten i huden. 

 

3. Sørg for intens fuktighet

Etter rens er det veldig viktig med fukt, ellers kan huden bli tett, skjør og lett irritert. Det kan også skape kløe. Det anbefales en intens, fuktighetsgivende ansiktsmaske som inneholder gode ingredienser. «Moisturizing Face Mask» er en fuktighetsgivende og nærende ansiktsmaske, spesielt utviklet for ekstra tørr og sensitiv hud, og det er grunnen til at ansiktsmasken består av styrkende rapsolje og beroligende og nærende olje fra havre. «Moisturizing Face Mask» er også beriket med intenst mykgjørende shea og kakaosmør samt Niacinamid som beskytter og styrker huden samtidig som Panthenol beroliger og hjelper huden å komme seg. La masken være på om natten og fjern eventuelle rester om morgenen. for å gi en enda mer intens fuktighet, kan du blande inn noen dråper av «Oil serum» i ansiktsmasken. «Oil serum» er intenst fuktighetsgivende og består av styrkende, nærende og beroligende oljer fra raps, havre, oliven og shea. 

 

4. Gi leppene ekstra kjærlighet

Nei takk til tørre lepper. For å kurere tørre lepper må vi først skrubbe bort døde hudceller, enten med en hjemmelaget skrubb laget av sukker og honning eller av en Muslin Cloth som forsiktig renser leppene. Påfør deretter en leppepomade med mykgjørende og pleiende egenskaper som gir myke og fuktige lepper. 

 

5.  Luksuriøs manikyr og pedikyr

Prikken over i’en med hjemme-SPA er fine, velstelte negler. Etter et varmt fotbad, er det på tide å behandle neglene dine med Negleolje. Deretter fil og form neglene etter smak og behag. Ikke glem å bruke base lakk under den fargete neglelakken, for så å toppe det med et lag topcoat for en ekstra lang holdbarhet og for å gjøre dem ekstra blanke.

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen