La huden jobbe mens du sover

At kroppen er i full gang mens vi sover er ikke noe nytt, men disse timene er også noe som kan utnyttes av de som vil våkne friskt og med ny glød. Sørg for å pleie huden om natten med våre milde og effektive natt favoritter. 

 

 

Gi huden et skikkelig fuktighetsboost med vår moisturizing face mask, som er en intenst fuktighetsgivende og nærende ansiktsmaske som hjelper huden med å komme seg fra ytre stress. Mykgjørende shea og kakaosmør samt niacinamid beskytter og styrker huden, samtidig som panthenol beroliger og hjelper huden å komme seg. Siden fuktighet er nøkkelen til en sunn og glødende hud, anbefaler vi å bruke Moisturinzing face mask en gang i uken, fra enten noen minutter til over natten. 

Hjelp huden med å fornye seg over natten med Gentle face peeling, en kjemisk enzym-peeling som fjerner døde hudceller. Med milde syrer fra blant annet eple, passer denne peelingen også til den mest følsomme huden mens den mykgjøres med oljer og vitaminer. Med aktive enzymer er det viktig å teste ekfolieringen først ved å massere den inn i ansiktet og la den være på som en maske i noen minutter. Hvis du har en super sensitiv hud, kan dette være godt nok. Lytt til din hud og bruk den så lenge huden er fornyøyd. 

Påføring av IDUN Minerals oil serum før nattkremen gir et glødende resultat og fuktighetsboost, noe som gjør det perfekt å sove med. I løpet av natten arbeider serumet med blant annet oliven-, shea- og havreoljer som gir næring til huden og også har en beroligende effekt som får deg til å våkne med en fuktig hud som har en naturlig glød.

 

Bonne nuit

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen