Perfekte øyenbryn

Fremhev øyenbrynene dine med noen av våre beste trisk som fungerer uansett om du er ute etter et naturlig eller et mer intenst og dramatisk utseende. 

 

 

1.   En god regel for å forme brynene er å "måle" med en øyebrynsblyant eller en kost. Plasser kosten loddrett fra siden av nesen og rett opp til pannen, så finner du utgangspunktet på brynet. Vinkle deretter kosten utover slik at den krysser pupillen din når du ser rett frem. Der kosten møter øyenbrynet er hvor det høyeste punktet skal være. Vend til slutt kosten fra nesen til det ytre øyehjørnet for å finne sluttpunktet på brynet. 

2.    Øyenbrynsblyanten Lönn inneholder sterkt rensede mineralpigmenter og også voks som gir litt fasthet til brynene når den påføres. Bruk børsten på blyanten for å få hårene i sin naturlig retning og tegn små linjer med pennen for å fylle ut der det er litt mindre hår for å gi ønskelig fyldighet. 

3.    Perfect eyebrows er en brynsgele med naturlige fibre og farge for deg som ønsker et fyldigere resultat og få litt ekstra farge og form. For litt ujevne områder i brynet er det utmerket å kombinere Perfect Eyebrows og brynsblyant for å fylle ut der det mangler. 

4.    Vår øyenskygge Nästrot fungerer også som et brynspudder med sin pigmentering og gir et veldig naturlig resultat for de som synes at øyenbrynsblyanten er for skarp. Påføres med Eye & Lip Definer kost. 

 

 

To tips for et mer dramatisk resultat:

• Brynene får et skarpere og rettere utseende med concealer over og under brynene. Vår concealer Oat er utmerket til å ramme inne brynene og er også lysreflekterende som fremhever brynsbenet. 

• Highlighter kan også påføres rett under buen på brynet for å få et blikkfangende resultat med glød. 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen