Slik får du fyldige lepper

For å skape en illusjon av fyldige lepper er lipliner et nødvendig verktøy. Med den kan du tegne utenfor den naturlige leppelinjen, lage skygger, og forme leppen etter eget ønske - under forklarer vi hvordan! 

 

 

  • Matte produkter har en tendens til å føles litt tørt på leppene, så pass på at leppene er myke og fuktige før påføring. For en rask og effektiv oppfriskning skrubb leppene ved å påfør leppepomade og derreter gni med litt sukker. 

  • Bruk concealeren Havre som base for å gjevne ut kantene på leppene. På denne måten blir overgangen mer diskret når du videre tegner utenfor leppekanten. 

  • ​Fyll den hudfargede kanten utenfor leppene med en mørkere lipliner, f.eks Bibi, og konturer amorbuen. Bruk liplineren til å fylle kantene på leppen, og bruk deretter Sand som er en lysere liner i midten. I tillegg til å gjøre leppene litt større, blir skygger lagt for å gi dem et naturlig preg. Topp det hele med lipgloss Astrid, eller hvis ønskelig la leppene være matte. 

  • For prikken over i'en kan du også påføre øyeskyggen/highlighteren Fjällsippa, som reflekterer lyset, over amorbuen og i midten av underleppen. Dette gir en illusjon av enda større og fyldigere lepper. 

 

 

Et raskt tips! Ikke glem å spiss liplineren før påføring. Dette gjør jobben enda lettere og mer presist. For å redusere risikoen for at tuppen skal knekke, legg den i fryseren 10 minutter før påføring. 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen