Skjønnhet over 40

Å ta vare på huden din bør være like åpenbart som å pusse tennene. For å få en frisk og sunn hud er det viktig å bruke gode hudpleieprodukter på riktig måte og i riktig rekkefølge for å oppnå best mulig resultat. 

 

 

1. Rens

Startskuddet for en sunn hud. Det er viktig å rense huden fra sminke, så vel som annet smuss og forurensinger som huden blir utsatt for. Cleansing face & eye lotion er perfekt for en litt tørrere, mer moden hud, da den inneholder havre og rapsolje som gir næring til huden. Den fjerner sminke, til og med vannfast maskara, forsiktig og effektivt. 

 

 

 

2. Serum 

Et must have i alle kvinnes baderomsskap. Oljeserumet inneholder det beste for huden i form av 100% naturlige oljer fra oliven, raps, havre og shea. Ernæring i form av naturlige oljer gir huden vitalitet og er viktig for hudens velvære. Serumet er også berriket med antioksidanten E-vitamin som beskytter huden din mot ytre belastninger. 

 

 

 

3. Dag- og Nattkrem

 

Moisturizing Day Creme gir huden alt den trenger på dagtid i form av fuktighet, ernæring og beskyttende vitaminer. Rich Night Cream reparerer og gir huden styrke til neste dag i form av nærende oljer. Serum + dag- og nattkrem fungerer i synergi med hverandre, det vil si at de hjelper hverandre slik at resultatet blir enda bedre. 

 

 

 

4. Øynene

Øynene sies å være sjelens speil. Ta ekstra godt vare på den tynne, følsomme huden rundt øynene dine med Moisturizing Eye Cream som gir fuktighet og pleie. Denne er så mild at du også kan bruke den rundt hele øyeområdet morgen og kveld. 

 

 

 

 

 

 

5. Peeling

Noen ganger er det godt å gjøre det lille ekstra for å ta vare på huden. Gi huden en spa-behandling hjemme en gang i uken ved å først gjøre en peeling av huden og deretter påføre en ansiktsmaske. Gentle Face Peeling er en skånsom enzym-peeling som også fungerer som en maske. Fjerner døde hudceller mens du fukter huden. Bruk deretter Moisturizing Face Mask for å gi en boost til huden. 

 

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen