Vakkert hår - med god samvittighet

Med et voksende utvalg av hårpleie har vi i IDUN Minerals visjonen om at produktene våre skal passe deg enten du har tynt og fint hår, fet hodebunn eller trenger å redde slitt hår. 

 

 

Med sulfatfri sjampo forstyrres ikke den naturlige fuktighetsbalansen, noe som betyr at både håret og hodebunnen vil takke deg. Hvis du tidligere har opplevd at håret ditt har vært tørt eller at hodebunnen raskt blir fettete, er det sannsynligvis sulfatene som har vært skyldige. Siden all hårpleie også har allergivennlig parfyme med duft av havet og sommerbrisen, er dermatologisk testet og 100% vegansk er det ikke bare skånsomt mot deg, men også for dyrelivet. All emballasje er også produsert av plast som er laget av fornybar råvare, dvs. sukkerrør, også er det laget i Sverige. 

Alle hårpleieprodukter er beriket med mineraler og vitaminer som tilfører fylde og glans, mens de styrker hårets struktur. 

 

 

IDUN Minerals Deep Moisture Hair Mask er en ekstra rik og nærende hårmaske med gunstige ingredienser som AHA-syre fra eple, erteprotein og shea-olje. Hårmasken hjelper til med å styrke mot slitt hår og splittede tupper samtidig som det gjør håret mykt og glansfullt mens det gir mer volum. 

 

 

 

I tillegg får du den duftfrie Leave-in Treatment Scalp & Hair, et mykgjørende behandlingsprodukt som gir både hår og hodebunn intens fuktighet og næring. Behandlingen bidrar med glans og ekstra fasthet, og gjør håret mykt og smidig. Leave-in sprayen inneholder nærende stoffer som sheaolje og AHA-syre som motvirker splittede tupper og skader på håret ved tørking. 

 

 

 

Markedets første svanemerkede tørrsjampo heter Refreshing Dry Shampoo og passer alle hårfarger, da den ikke gir en hvit/gråaktig tone når den brukes. Selvfølgelig utviklet for den mest sensitive hodebunnen. Den inneholder naturlig risstivelse som gjør håret friskt og rent samtidig som det gir volum og gjør håret lettere å style. En tørr sjampo som umiddelbart gir håret ditt en ren og frisk følelse. Det perfekte produktet for alle som er på farten! 

 

 

 

 

Balance & Care Shampoo gir håret og hodebunnen en langvarig ren følelse og bidrar til å opprettholde den naturlige fuktighetsbalansen. En dyprensende sjampo som holder håret rent lenge og fjerner effektivt rester fra stylingprodukter. Den inneholder eple stamceller og vitaminer som hjelper til med å beskytte og styrke håret ditt. Sjampoen brukes sammen med din favoritt balsam fra IDUN Minerals, avhengig av hårtype. 

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette innlegget ennå. Bli den første til å sende en kommentar!

produsert av Wikinggruppen