Flawless Face pensel sett

I vårt Flawless Face, Liquid Foundation har vi kombinert tre koster som hjelper deg å skape den rette basen med fokus på flytende foundation.Les mer
Disse produktene omfatter:
1. Rougeborste
2. Flytende foundation kost
3. Highlighter/Contouring kost
kr 477
Del denne!

IDUN Minerals koster er det beste redskapet for en feilfri sminke. Uten riktig verktøy blir sminken helt enkelt ikke like bra. Våre koster lages av taklon, ett syntetisk materiale, som er skånsomt mot huden og enkel å jobbe med. Kostene er fri for dyrehår,  100% Cruelty-free och Vegan Friendly.

De syntetiske kostehårene har bedre kvalitet enn dyrehår og er allergivennlig, sånn at også de med sensitiv hud, rosacea og acne kan bruke mineralsminke uten å irritere huden. 

Alla kostene leveres med ett praktisk skaft som er lett å holde.

Liquid Foundation Brush er spesialtilpasset for flytende foundation. Kosten har ett kompakt og vinklet skaft for enkelt å komme til overalt ved påføring. De tette kostehårene bidrar til å skape ett perfekt resultat på huden uten flekker og ujevne partier.

Face Definer Brush er en multifunksjonell kost for jevn påføring av alle typer ansiktprodukter. Perfekt til contouring, strobing, draping og highlighter.

Blush/Bronzer Brush brukes for å påføre rouge og solpudder.Kosten er vinklet noe som sikrer enkel påføring og hjelper med å fremheve kinnbenas konturer.

PS.
Kostene vasker du enkelt med såpe og lunkent vann, til vannet er helt fritt for sminkerester. La kostene tørke ligende. Har du brukt sminke med mye olje eller fett, er oppvaskmidddel enda mer effektivt. 

Anbefalt tilbehør for denne artikkelen
produsert av Wikinggruppen