Eir Curling | Mascara

EIR Curling er en mascara som gir både volum og bøy til vippene. Den perfekte kombinasjonen for å fremheve øynene litt ekstra!Les mer
kr 219
Del denne!

IDUN Minerals Eir Curling er en mascara som gir både volum og bøy til vippene, den perfekte kombinasjonen for å fremheve øynene litt ekstra! Formelen inneholder Vitamin E som er beskyttende for vippene og voks som gir en glatt overflate, volum og bøyer vippene.

Den tørker fort og er long-lasting. Fargen er intensiv svart fra høyrene mineralpigmenter. Børsten er kurvet for å komme til alle vippene og separerer for å unngå å kladde og klumpe.

Eir Curling er vannavstøtende og vaskes lett bort med sminke fjerner og vann. Den er parfymefri og passer alle, til og med kontaktlinse-brukere og de med ømfintlige øyne.

Eir betyr kobber på Norrønt.

Innhold: 12 ml

Aqua, Oryza Sativa Cera (Rice) Bran Wax, Sucrose Stearate, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Polyvinyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate.

[+/-] CI. 77499

Anbefalt tilbehør for denne artikkelen
produsert av Wikinggruppen