Dear customer we are closed until end of summer. We wish you a lovely holiday and welcome back then!

Dear customer we are closed until end of summer. We wish you a lovely holiday and welcome back then!

Instagram Facebook YouTube

SENSITIV HUD

AKNE OG ROSACEA

Rosacea og akne er to hudsykdommer som oppstår når huden blir betent med røde flekker som er svært følsomme. Vi har produktene som hjelper deg med å dekke de røde områdene samtidig som huden får puste!

Rosacea oppstår som regel på haken, nesen, kinnet eller i pannen. Huden blir rød og irritert, samtidig som det kan oppstå blemmer og forstørrede sebaceous kjertler (talgkjertler) hvilket er grunnen til at mange feilaktig forveksler det med akne. Akne er en hudsykdom som oppstår ved betennelse i talgkjertlene, hvorpå huden kan være purulent.

Både rosacea og akne gjør huden rød og svært følsom. Derfor er det viktig å bruke rene, milde produkter som tillater huden å puste samtidig som de dekker og skjuler rødheten. Du bør bare bruke produkter laget spesielt for sensitiv hud. Vår  pudderfoundation er spesielt godt egnet til sensitiv hud og er det eneste kosmetiske produktet godkjent av det Svenske Astma- og allergiforbundet.

Vår pudderfoundation er laget av 100% rensede mineraler.  Produktet dekker de foretrukne områdene, uten å tette porene (siden det ikke inneholder voks), samtidig som det tillater huden å puste, og er derfor perfekt for de med sensitiv hud. Det inneholder ingen parfyme eller konserveringsmidler, stoffer som vanligvis kan forårsake tørr hud og forverre rosacea/akne .Du kan lese mer om hva vår sminke inneholder her.

Det er også viktig å alltid være nøye med å fjerne all sminke før du legger deg, og å rengjøre ansiktet med milde rengjøringsprodukter som ikke tørker ut huden.

For å takle røde partier har vi utviklet den spesiell grønne concealeren Idegran. Den grønne tonen nøytraliserer røde partier og bidrar til å skjule rødhet, rosacea, akne og overfladiske blodkar. Hvis du skal utjevne større røde områder, kan du mikse Idegran med vår pudderfoundation for å oppnå et jevnt og feilfritt resultat.

For å oppnå det beste resultatet anbefaler vi å påføre pudderet med IDUN Minerals Kabuki Kost. Vår Kabuki kost er laget av taklon, som er hypoallergisk og varsom for de med sensitiv hud (som akne eller rosacea).